Torp uthyres

Backagården

 

NYHET: Nu har vi lagt ner en sommarvattenledning med dricksvatten, så nu kan du hämta ditt vatten direkt utanför husknuten!

Välkommen att njuta av den östgötska naturen när den är som vackrast! Soldattorpet Backagården ligger på en av de högsta punkterna i länet och omges omväxlande av skog och beteshagar. Bara några hundra meter bort ligger klarvattensjön Västra Lägern där du kan bada och fiska. Hos oss kan du lyssna på tystnaden och skogens sus, men räkna med att då och då bli utstirrad av en ko...

Vardagsrum med öppen spis

Vill du tillbringa en sommarvecka nära naturen? Vi hyr ut vårt gamla soldattorp, som visserligen ligger i södra Östergötland men vars omgivning mer påminner om Astrid Lindgrens Småland. Här finns allt du behöver för en avkopplande vecka!

Torpet består av ett kök med tillhörande skafferi, ett vardagsrum med en bäddsoffa samt ett sovloft med två sängar. Barnsäng och barnstol kan du låna utan extra kostnad. Köket är utrustat med elektrisk spis, vedspis, mikro, kyl och frys samt de köksredskap du behöver för att laga till goda middagar och luncher. I vardagsrummet finns en mysig soffhörna och en matplats om det är för kallt för att sitta vid utemöblerna. Riktigt ruggiga kvällar kan ni sitta inne och kura framför den öppna spisen. Ved ingår såklart i hyran!

¤ Last updated: 4th of September 2017 ¤